• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  1Partner: eestlane, vali Eesti Energia!

  Eesti Energia kottimine on moes, aga tegelikult peaks eestlased trotsi alla neelama ja tegema rahvuslikult korrektse valiku, leiab 1Partner Kinnisvara tegevdirektor Martin Vahter.

  Ehkki Vahteri sõnul pole Eesti Energia küll ise kaasmaalastele panustades head eeskuju näidanud - näiteks emiteeris ettevõte kevadel 300 miljoni euro eest võlakirju Londonis ja mitte Tallinnas -, kuid siiski soovitab ta oma elektritarnijaks valida Eesti Energia, sest hinnavahet pole ja ainult nii jääb raha meie enda riiki.
  “Mul puudub eriline isiklik armastus Eesti Energia kui ettevõtte vastu, kuid puhtast kiusust näiteks Latvenergo valides teeme kahju Eesti riigile ja lõppkokkuvõttes iseendale,” ütles Vahter ja lisas, et elektrienergia turg on müüja turg ning hinnaerinevus tuleb parima tahtmise juures vaid mõni protsent.
  “Valitsus plaanib tänavu võtta Eesti Energiast 65 miljonit eurot dividende, mis tuleb oma rahvale ja mitte naabritele ikkagi tagasi. Ärge laske kibestumisel võimust võtta ja hääletage oma ettevõtte poolt.”
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.