Rainer Saad • 22 august 2013

LHV ootas Silvanolt nõrgemat kasumit

LHV märgib analüüsis Silvano Fashion Groupi teise kvartali tulemuste kohta, et käive jäi alla ootusi, kuid kasum ületas ootusi. Muudatusi aktsiasoovituses või õiglase väärtuse vahemikus ei tehtud.

„Silvano teise kvartali puhaskasum langes võrreldes eelmise aastaga 4,3 miljonilt eurolt 4,1 miljonit euroni (5,5%), kuid oli 11,2% parem meie prognoositud 3,7 miljoni euro suurusest kasumist. Kartsime suuremat negatiivset mõju valuuta vahetuskursi erinevusest ning suuremat kahjumit rahapositsioonides,“ kirjutas LHV analüüsis.

Silvano II kvartali käive kasvas võrreldes eelmise aastaga 1,3% 36,9 miljoni euroni. LHV ootas käibeks 39,3 miljonit. „Tegelikud tulemused on palju nõrgemad, kui ootasime,“ märgib LHV. „Ainuke positiivne käibeüllatus tuli Ukrainast, mis kasvas võrreldes eelmise aastaga 24,9% ning 8,7% üle meie ootuste.“

LHV säilitab Silvano aktsiale ostusoovituse ning õiglase väärtuse vahemikuks 3,10-3,40 eurot. Täna maksab Silvano aktsia 2,6 eurot.

Hetkel kuum