Romet Kreek • 1. oktoober 2013 kell 12:37

Trink: iga ettevõte tahab kasvada

Kasvuootus on omane igale firmale ja Merko ei ole erand, kommenteeris Merko Ehitus juhatuse esimees Andres Trink uudist, mille kohaselt nõuavad Balti börsifirmade omanikud ettevõtetelt investeerimist.

„Teiste Balti börsiettevõtete eest ei taha kõneleda. Kui ehk pere- või elustiiliettevõtted välja arvata, on kasvu ootus omane igale ettevõttele ning Merko ei ole selles mõttes erand,“ ütles Trink. „Samas ei ole me müügikäibe kasvu seadnud omaette eesmärgiks, vaid oluline on ka kasumlikkus. Tänavu kevadel vaatasime üle oma pikaajalised finantseesmärgid ja otsustasime tõsta dividendimäära, mis vastaks paremini investorite tootluse ootustele ja oleks võrreldav Põhjamaade ehitus- ja kinnisvarasektori ettevõtetega tänases ärikeskkonnas. Hindame pidevalt olukorda.“

„Usun, et pikas perspektiivis on edukamad need ettevõtted, kes pidevalt otsivad uusi võimalusi ja on valmis oma strateegiat täiendama,“ jätkas ta.

Hetkel kuum