Neinar Seli valiti Euroopa tippametisse

14. august 2014, 11:00

Ühe olulisema Euroopa spordipoliitika kaasarääkija, Euroopa Olümpiakomitee Euroopa Liidu komisjoni esimeheks aastateks 2014-2017 valiti Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli.

Seli selgitas pressiteates, et Euroopa Olümpiakomitee EL-i komisjon on üks olulisemaid Euroopa Liidu spordipoliitika kaasarääkijaid. Komisjon esindab Euroopa Olümpiakomitee ja teiste suuremate Euroopa spordiorganisatsioonide huvisid.

EL-i komisjon on ainuke Euroopa Olümpiakomitee komisjon, kus on tööl palgalised töötajad ning mis asub Brüsselis. Euroopa Olümpiakomitee enda peakorter on Roomas, kus tegutsevad ka teised Euroopa Olümpiakomitee komisjonid. Eesti Olümpiakomitee on Eesti spordi katusorganisatsioon.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2014, 08:30
Otsi:

Ava täpsem otsing