Sirje Rank • 18. juuli 2017
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Andmed on uus nafta – Eesti võimalus

Paul Hofheinz  Foto: Andres Haabu

Kui Eesti suudab oma Euroopa Liidu eesistumise ajal andmete vaba liikumise vajalikkusest käima lükata vähemalt mõistliku ja informeeritud debati, on palju ära tehtud, leiab mõttekoja Lissaboni Nõukogu president Paul Hofheinz.

„Edukad eesistumised saavad jätta oma jälje pikaks ajaks,“ ütles Hofheinz Tallinnas Äripäevale intervjuud andes. Rootsi tõi oma eesistumisega Euroopa Liidu päevakorda jätkusuutliku arengu. Eesti võimalused ja võimekused on e-valitsemises ja digimajanduses.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum