Allan Rajavee • 11. veebruar kell 15:20
Uudised
Ainult tellijale

Pööraselt kasvavad LHV fondid peavad pensionireformi raputusele vastu

LHV Grupi juhatuse esimehe Madis Toomsalu hinnangul suudab LHV jätkata senist kasvu, pakkudes pangandusteenuseid kõigile Eesti elanikele ja arendades finantsteenuste eksporti.   Foto: Liis Treimann

LHV pöörane edu jätkub hoolimata majanduskasvu kohal rippuvatest küsimärkidest, tõdesid LHV juhid, kelle sõnul on pank edukalt haaranud Skandinaavia pankadest üle jäänud turuosa ja üle elatakse ka pensionireform.

„Kõigil, kes siin panganduses tegutsevad, neil ei ole siin ratsionaalne tegutseda, neil oleks targem lahkuda,“ ütles LHV Panga suuromanik Rain Lõhmus kolm aastat tagasi, tutvustades LHV eesmärke Äriplaanil. Lõhmus ütles toona, et LHV peamised eesmärgid on teenuste arendamine ja laienemine Suurbritannia turule.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum