• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parts: miks õpetab TTÜ lolle ametnike?

  Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts tõstatas teema, et tema ei saa aru, miks tehnikaülikool õpetab ametnikke, kui välja tulevad neist lollid.

  "Esindan seda seisukohta, et õpetajatele tuleb maksta rohkem palka, ka minu ema oli õpetaja, aga ma ei kujuta ette, et ta oleks streikima läinud," rääkis Parts tööandjate keskliidu aastapäevakonverentsil "Tuulelohe lend".
  Parts tõstatas küsimuse, et tema ei saa aru, miks tehnikaülikool õpetab ametnikke.
  "Mulle püütakse selgitada, et nad teevad mingit erilist teadust, õpivad, kuidas innovatsiooni sisse viia," rääkis minister TTÜ-st. "Majandusministrina otsin ma kogu aeg inimesi, kes annaksid riigile nõu, kuidas koostöös ettevõtetega majandusse rohkem innovatsiooni viia. Ja ainus, mis ma kuulen, on see, et ministeeriumites ja ettevõtetes on lollid," nentis ta.
  "Vot selliseid inimesi siis õpetatakse! Ja mitte kümnetes, vaid sadades ja lausa tuhandetes," lisas Parts. "Lõpetame ära selle asja! Suuname need noored inimesed väikese silla kaudu masinaehitajateks, keemikuteks ning transpordi- ja logistikaspetsialistideks," rõhutas Parts.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Reisifirmade aktisad vedasid Euroopa turge kõrgemale
Euroopa aktsiaturud on nädalat lõpetamas positiivselt. Suurbritannia kaalub reisipiirangute leevendamist ja see pani kogu regiooni lennu- ja hotellifirmad kallinema. Luksusfirmade aktsiate taastumine aitas samuti indeksitel tõusta, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on nädalat lõpetamas positiivselt. Suurbritannia kaalub reisipiirangute leevendamist ja see pani kogu regiooni lennu- ja hotellifirmad kallinema. Luksusfirmade aktsiate taastumine aitas samuti indeksitel tõusta, vahendab Reuters.
Eesti ükssarvikute asutajad: peagi on Eestis 15 miljardifirmat
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
Miljardieurose väärtusega arenevaid tehnoloogiafirmasid on Eestis rohkem kui kusagil Euroopas, kuidas saavutatud edu säilitada ja mida saaks riiks selleks ära teha, rääkisid kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad Eesti ükssarvikute asutajad portaali Foundme.io vahendusel.
MESi koroonalaenude eest vastutanud EKRE minister: mina ei tea midagi
Endine maaeluminister, EKRE liige Arvo Aller leiab, et MESi juhatus ei teinud maksumaksja raha jagamisel vigu. Niisamuti pole Aller ka ise enda sõnul midagi valesti teinud.
Endine maaeluminister, EKRE liige Arvo Aller leiab, et MESi juhatus ei teinud maksumaksja raha jagamisel vigu. Niisamuti pole Aller ka ise enda sõnul midagi valesti teinud.