• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parts: miks õpetab TTÜ lolle ametnike?

  Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts tõstatas teema, et tema ei saa aru, miks tehnikaülikool õpetab ametnikke, kui välja tulevad neist lollid.

  "Esindan seda seisukohta, et õpetajatele tuleb maksta rohkem palka, ka minu ema oli õpetaja, aga ma ei kujuta ette, et ta oleks streikima läinud," rääkis Parts tööandjate keskliidu aastapäevakonverentsil "Tuulelohe lend".
  Parts tõstatas küsimuse, et tema ei saa aru, miks tehnikaülikool õpetab ametnikke.
  "Mulle püütakse selgitada, et nad teevad mingit erilist teadust, õpivad, kuidas innovatsiooni sisse viia," rääkis minister TTÜ-st. "Majandusministrina otsin ma kogu aeg inimesi, kes annaksid riigile nõu, kuidas koostöös ettevõtetega majandusse rohkem innovatsiooni viia. Ja ainus, mis ma kuulen, on see, et ministeeriumites ja ettevõtetes on lollid," nentis ta.
  "Vot selliseid inimesi siis õpetatakse! Ja mitte kümnetes, vaid sadades ja lausa tuhandetes," lisas Parts. "Lõpetame ära selle asja! Suuname need noored inimesed väikese silla kaudu masinaehitajateks, keemikuteks ning transpordi- ja logistikaspetsialistideks," rõhutas Parts.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.