Rait Kondor • 30. aprill 2019 kell 19:52
Börsiuudised
Ainult tellijale

Siemens võistleb General Electricuga Iraagi pärast

Siemensi juht Joe Kaeser (paremal) surumas kätt Iraagi energeetikaministri Luay Al-Khateebiga (vasakul). Keskel seisavad Iraagi peaminister Adil Abdul-Mahdi ja Saksamaa kantsler Angela Merkel.  Foto: EPA

Siemensil on hea positsioon, et võita suur osa Iraagi elektrivõrgu infrastruktuuri ülesehitamise 14 miljardi dollari suurusest tellimusest, ütles Iraagi peaminister Adil Abdul-Mahdi teisipäeval Berliinis, vahendab Reuters.

Saksamaa kantsleri Angela Merkeliga peetud ühisel pressikonverentsil Iraagi peaministri välja käidud teade on Reutersi sõnul suur löök Siemensi igipõlisele rivaalile General Electricule, mis on samuti teinud tööd selle nimel, et Iraagi elektrivõrgu ülesehitamise töö endale saada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum