Estouri tegevuse suhtes olid kahtlused juba varem

Väinu Rozental 19. juuni 2011, 08:59

Tulenevalt turismiseadusest on kõik reisikorraldajad kohustatud tarbijakaitseametile kord kvartalis esitama oma aruanded, mis näitavad, mida nad on planeerinud teha ja millised on nende müügid olnud, et vaadata, kas tagatis on vastav või mitte.

"Tavapärase järelevalve käigus me alati kontrollime need asjad üle ja antud hetkel oli täpselt samamoodi,“ ütles tarbijakaitseameti avalike suhete juht Hanna Turetski „Aktuaalsele kaamerale“. „Nii-öelda järelvalvemenetlus oli pooleli, me ootasime Estourilt esmaspäevaks mõningaid selgitusi, ent reedel tööpäeva lõpus saabus teade, et Estour ei ole suuteline täitma pakettlepingust tulenevaid kohustusi.“

Turetski lisas, et alates esmaspäevast hakkab tarbijakaitseamet koguma tarbijate avaldusi ning nõudeid saab esitada vähemalt kahe nädala jooksul. Ta rõhutas, et tarbijatele, kes on ostnud Estourilt vaid lennupiletid, ei maksta tagatise arvelt hüvitist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. June 2011, 09:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing