Hotelli ja restoraniga maja Tallinna vanalinnas müüdi oksjonil

Indrek Kald 06. jaanuar 2014, 13:22

Detsembris müüdi enampakkumise korras pea kahe miljoni euroga maja Tallinna vanalinnas, kus asuvad hotell, restoran ja üürikorterid.

Uus Maa Kinnisvarabüroo vahendas detsembris 1,9 miljonit eurot maksnud elu- ja ärihoone müüki Tallinna vanalinnas Harju tänav 7. Kinnistu muudab veelgi ihaldusväärsemaks võimalus rajada hoovi viiekorruseline hoone.

"Hoone vastu oli suur huvi, seetõttu toimus ka enampakkumine," selgitas Uus Maa Kinnisvarabüroo Pirita osakonna maakler Maksim Morgunov. "Nõudlust süda- ja vanalinna investeerimisobjektide vastu kinnitab ka suhteliselt lühike, alla poole aasta väldanud müügiprotsess," lisas ta pressiteates.

1890ndail praeguse välimuse saanud hoones tegutsevad Kreeka restoran Artemis ja väike hotell, ülemistel korrustel on ka 11 üürikorterit.

Uus omanik saab taastada ka Teises maailmasõjas hävinud õuehoone, mille jaoks on väljastatud muinsuskaitse eritingimused ning tehtud vajalikud kooskõlastused. Viiekorruselisel õuehoonel on kasulikku pinda kuni 416 ruutmeetrit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. January 2014, 13:28
Otsi:

Ava täpsem otsing