Äripäev • 16. november 2018 kell 7:50

Mainor Ülemiste avas Eesti suurima büroohoone

Öpiku maja Ülemiste Citys avamisõhtul.  Foto: Marek Metslaid

Mainor Ülemiste avas sel nädalal pidulikult Ülemiste Citys Eesti suurima, 45 000 ruutmeetril laiuva büroohoone Öpiku maja.

Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvaku kinnitusel on huvi moodsa hoone vastu suur ning 98% majast on juba rendilepingutega kaetud. „Peame ise peagi Öpiku majast ilmselt välja kolima, et klientidele ruumi teha," naljatas Nõlvak.

Värskelt avatud Öpiku maja teises tornis käib tööl juba ligi 2000 inimest enam kui 100 ettevõttes. Teiste seas alustasid hoones tööd Cleveron, Skeleton Technologies, ABB, AGA ja Nordea tugiteenuste keskus. Kahe bürootorni vahelises galeriis teevad peagi uksed lahti ka uuenenud e-Estonia Showroom ning Rahvusvaheline Maja.

Nõlvaku sõnul arendati Öpiku maja lähtuvalt arendaja visioonist. “Tegime seda maja tõesti hingega, tegime sellise unistuste maja, kuhu tahtsime ka ise kolida,” selgitas Nõlvak.

Hetkel kuum