Äripäev • 22. oktoober 2019 kell 14:13
Uudised
Ainult tellijale

Brexit: Johnson seisab silmitsi otsustavate hääletustega

Briti peaminister Boris Johnson läinud nädalavahetusel  Foto: Reuters/Scanpix

Briti peaministri Boris Johnsoni jaoks on täna väga oluline päev, sest Briti parlament otsustab selle üle, kas Johnsonil õnnestub täita oma lubadust ning viia Suurbritannia 31. oktoobril Euroopa Liidust välja.

Täna hääletab Briti parlament kahe asja üle: õhtul toimub 115-leheküljelise lahkumisleppe teine lugemine. Kui Johnsoni versioon lahkumisleppest läbi teise vooru, hääletab parlament kohe edasise tegevusplaani üle. Täpsemalt selle üle, kas parlament nõustub Johnsoni Brexiti leppe täiendatud versiooni kolmandale lugemisele võtma järgneva kahe päeva jooksul või mitte.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum