Uudised
Ainult tellijale

EL investeerib kümneid miljoneid veokiparklatesse

Euroopa Komisjon eraldas 60 miljonit eurot üle-Euroopalise turvaliste veokiparklate võrgu projekti arendamiseks. Esimesed kolm pilootprojekti on juba valmis, nüüd oodatakse initsiatiivi ettevõtjate poolt, kes on huvitatud EL toel panustama turvalise parkimiskoha sertifikaadi saamisse, kirjutab logistikauudiste portaal.

Pilootprojektina valminud uutele turvanõuetele vastavalt ümber ehitatud veokiparkla Barcelonas.  Foto: Dekra

Investeeringu eesmärk on rajada üle kogu Euroopa uutele nõuetele vastavad SSTPA-d (safe and secure transport parking area) iga 100 kilomeetri järel olulisemate transiidikoridoride äärde. Eeskätt käib jutt olemasolevate puhkealade uuendamisest, kuid ka täiesti uute rajamisest. Projekt soovitakse ellu viia koos erasektoriga, kes võiks olla huvitatud investeeringutest, mis rohkem kliente meelitaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum