Indrek Kald • 3. veebruar 2014 kell 6:53

Kes on Partsiga Indias?

Majandusminister Juhan Partsi saadab esmaspäeval alanud India-visiidil 13-liikmeline äridelegatsioon.

India ärivõimalusi uurivad KL-Project OÜ omanik Indrek Tiidemann, CF&S Groupi juhatuse liige ja osanik Tarmo Nurmetalo, Filter ASi juhatuse liige Antti Toppi, Transocean Eesti OÜ juhatuse liige Ülle Lipre, Amisco ASi juhatuse liige Allan Noor,Arricano Real Estate PLC omanik Hillar Teder, Uptravel OÜ/Scarpio OÜ omanik Elmo Somelar, GuardTime USA president James Blom, G. KO INC OÜ omanik German Korjagin, Lemeks ASi juht ja osanik Jüri Külvik, Freselle ContainerTerminali juhatuse liige Marko Lastik ja Estonian Spirit OÜ juhatuse liige Sven Ivanov.

Samuti on delegatsioonis kaubandus-tööstuskoja rahvusvaheliste suhete projektijuht Kristy Tättar.

Hetkel kuum