Äripäev • 26. juuli 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
EfTEN Real Estate Fundi juhatuse esimees Viljar Arakas.
EfTEN Real Estate Fundi juhatuse esimees Viljar Arakas.  Foto: Andras Kralla

EfTENi kvartalikasum kukkus kõvasti

EfTEN Real Estate Fund III teise kvartali puhaskasum langes mullu sama perioodiga võrreldes 35 protsendi võrra, 1,9 miljoni euroni, käive kasvas 18 protsendi jagu, 2,1 miljoni euroni, selgub börsiteatest.

Väiksem puhaskasum on tingitud madalamast kinnisvarainvesteeringute puhasväärtuse ümberhindluse kasumist, mis I poolaastal oli 962 000 eurot, eelmisel aastal aga 2,3 miljonit eurot.

EfTEN Real Estate Fund III konsolideeritud I poolaasta müügitulu kasvas aastaga 16 protsenti, 4,105 miljoni euroni (2017 I poolaasta: 3,5 miljonit eurot). Kontserni puhaskasum samal ajal oli 3,149 miljonit eurot (2017 I poolaasta: 4,03 miljonit eurot).

Juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul olid fondi I poolaasta olulisemad sündmused büroohoone soetamine Vilniuses, DSV Riia logistikakeskuse valmimine ning Tallinnas Tähesaju ärilinnakus kinnistu ost Hortese aianduskeskuse ehitamiseks. Vahearuande avalikustamise ajaks on fondil olemas ka aianduskeskuse ehitusluba ning käivad ehitus- ja üürilepingu läbirääkimised. Ehitusega plaanitakse alustada augustis. Laagri Selveri arendusprojekt on valmis.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt