Mul on aktsia, millest soovitatakse eemale hoida

Eksperdid hetkel Apple’ilt suurt raha ei looda.  Foto: TOOMAS HUIK
investor Toomas • 22. jaanuar 2019 kell 5:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Laupäevasel minunimelisel konverentsil Olümpia hotellis panid investorid südamele, et teatud aktsiatest ning varaklassidest on täna kindlasti mõistlik eemale hoida või loobuda, üks nende meelest müümist vajav instrument leidub hetkel ka minu portfellis.

Täpsemalt nimetas investor Ivar Mägi konverentsil krüptovaluutasid püramiidskeemiks, aktsiate poole pealt soovitas ta aga loobuda Apple’i väärtpaberitest. Millega see asendada, on minu kolleegid erinevat meelt. Kui päevakauplejana tegutsev Mägi vaataks Amazoni poole, siis pikaajaline investor Katre Saard seda ei puutuks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum