• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Haridusministeeriumi lõppvalik on pangamaja

  Tuleval suvel Tartusse koliv haridusministeerium asub täpsustama Munga tänava endise pangamaja renditingimusi ning loodab rendilepingu allkirjastada detsembri keskpaigaks, kirjutab Tartu Postimees.

  Haridusministeeriumi kolimisprojekti avalike suhete töörühma juht Liina-Jaanika Seisler tõdes, et rendikonkursi võitis Munga 18 hoonet pakkuv OÜ Teofania, sest kümne päeva jooksul ei laekunud riigihankekonkursi tulemuste peale ühtegi protesti.
  Kokku sai ministeerium kolm pakkumist. Lisaks Teofaniale pakkus oma maja Vallikraavi tänavas pankrotistunud Era pank, AS Bangalo pidas haridusministeeriumile sobivaks Raekoja platsi ja Kompanii tänava nurgal seisvat endist Sinimandria kultuurikeskust.
  Munga 18 puhul hindas ministeerium Seisleri teatel maja imposantsust, asukohta südalinnas, ministeeriumile paslikku ruumilahendust, autode parkimise võimalust ning AS Bangalo pakutust madalamat rendihinda. OÜ Teofania küsitud rendi suurust ei soovinud Seisler avalikustada, sest selle üle algavad veel läbirääkimised.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.