ÄP fototoimetus • 31. märts 2008 • 3 min
Jaga lugu:

Ehitus internetis

www.ehitusabi.ee

Leheküljelt leiab kõike seda, mis seotud ehitamisega: ettevõtted ja organisatsioonid, kaubamärgid, materjalid, teenused, uudised jne. Otsitava leidmisel on abiks otsingusüsteem, mis vajaliku kiiresti leheküljelt üles leida aitab. Ehitushuvilistele on kättesaadavad valdkonna uudised ja päevakohased pakkumised. Pakkumisi saab vaadata ja esitada nii ehitusmaterjalide kui ka -tööde kohta. Pakkumiste lisamine on tasuta. Suur abi on põhjalikust ehitusfoorumist.

www.ehitus24.ee

Ehitus24.ee on suunatud ehitusvaldkonna tutvustamisele. Leheküljelt leiab vaid ehitusega seonduvad ettevõtted. Otsingusüsteemi abil leiab vajaliku firma, tegevusala, kaubamärgi või teenuse. Võimalik on osa võtta hangetest ja küsida ehitusnõu. Ka sellelt leheküljelt leiab ehitusfoorumi, kus osavõtjaid küll kasinalt, mistõttu on paljud seal esitatud küsimused vastuseta. Kuulutuste ja tööpakkumiste otsija suunatakse linkide abil vastavasisulistele internetilehekülgedele.

www.ehitusinfo.ee

Ehitusinfo.ee leheküljelt leiab külastaja ehitusmaterjalide ja -toodete kataloogi. Kokku on kogutud kõik tarkused ja nõuanded ehitamisest, mis nii ehituse tellijale kui ka ehitajale kasulikud võiksid olla. Ära on toodud põhjalik info, mida peab teadma idee tekkimisest kuni ehituse valmimiseni välja: seadusandlus, määrused, ehitussõnastik, ehitustava, rahastamine jne. Lugeda saab dokumentide ja lubade kohta. Lehekülg on väga põhjalik ja lugemismaterjali peaks jätkuma kõigile.

www.ehitusturg.ee

Ehitusturg.ee lehekülg aitab ehitajal või ehitise omanikul leida vajalikud ehitusmaterjalid, masinad ja ettevõtted. Abiks on vajalikud seadused, normdokumendid ja muu ehitusalane kirjandus. Tootjad, materjali või töövõtu pakkujad saavad määrata ehitustöö või materjali liiki, mida nad pakuvad. Nii on ostjal võimalik leida tuhandete pakkujate hulgast nimelt teda huvitav. Ehitusturg.ee aitab eelkõige kokku viia väikeseid ja keskmisi ostjaid-müüjaid.

www.koduportaal.ee

Koduportaal pakub ehitushuvilisele võimalust saada kogu info ühest kohast. Kokku on korjatud kogu teave, mis puudutab maja ehitust alates vundamendist ja ka haljastust. Lugeja saab tutvuda ehitusuudistega, foorumis nõu küsida või seda jagada. Hanked on jaotatud eraisikute ja firmade vahel, teenus on tasuline. Ehitusfoorum jääb küll alla ehitusabi.ee leheküljel olevale samalaadsele ettevõtmisele, ent väärt nõu leiab siiski. Leheküljel on eraldi naljanurk.

www.ehitusfoorum.com

Ehitusfoorum.com on OÜ Vennad Ehitus kodulehekülje (http://www.vennad.ee) üks osa. Põhjalikus ehitusteemalises foorumis käsitletakse kõiki olulisi ehitusküsimusi. Teemade ring on lai, alustades ahjude, kaminate, korstnatega ja lõpetades vundamentidega. Eraldi teemaring on avatud tööpakkumistele ja otsingutele. Hinnapäringu alateemas arutletakse selle üle, kui palju tööd või materjalid maksavad. Foorumis on üle 9000 teema, nii et igaüks peaks oma küsimustele asjaliku vastuse leidma.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt