ÄP fototoimetus • 10. juuli 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna Tatikad ja Vesipruulid

Kopli Kunstikolledži direktor Märt Sults produtseerib pööraseid ideid sama kärmelt kui Jaan Tatikas ja Salomon Vesipruul omal ajal. Hetkel on ta tarmukalt võtnud ette pealinnast kogu kasiinotööstuse väljaviimise. Plaan on valmis ja eskiisprojekt samuti - Sults tahab Paljassaare lahte rajada kolm saart ja ühele neist tulekski meelelahutuslinnak. Miks mitte, Märt Sults unistab vähemalt oma raha eest. Ja kui suuri rahastajad projekti taha ei tulegi (Tatikate ja Vesipruulide suuri ideid alati ei mõisteta), pole Sultsi energia tühja jooksnud, üks firma - Ars Projekt - sai tööd ja leiba.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt