Tallinna Tatikad ja Vesipruulid

ÄP 11. juuli 2008, 00:00

Kopli Kunstikolledži direktor Märt Sults produtseerib pööraseid ideid sama kärmelt kui Jaan Tatikas ja Salomon Vesipruul omal ajal. Hetkel on ta tarmukalt võtnud ette pealinnast kogu kasiinotööstuse väljaviimise. Plaan on valmis ja eskiisprojekt samuti - Sults tahab Paljassaare lahte rajada kolm saart ja ühele neist tulekski meelelahutuslinnak. Miks mitte, Märt Sults unistab vähemalt oma raha eest. Ja kui suuri rahastajad projekti taha ei tulegi (Tatikate ja Vesipruulide suuri ideid alati ei mõisteta), pole Sultsi energia tühja jooksnud, üks firma - Ars Projekt - sai tööd ja leiba.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing