ÄP fototoimetus • 18. august 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Koolitus

Nõudluse prognoosimise tehnikate treeningSisu: prognoosimise baasteooriad; hinnanguliste meetodite ning MS Exceli spetsiaalsete funktsioonide ja võimaluste kasutamine. Treening põhineb tegutseva ettevõtte reaalsetel aegridadel, mida kasutatakse erinevate meetoditega prognoosimise algandmetena, saadud vastuseid on võimalik kõrvutada faktiliste näitudega.Sihtgrupp: tootmis- ja kaubandusettevõtete nõudlusjuhid, tarneahela planeerijad, materjalivoogude juhid, ostujuhid, sisseostjad, analüütikud, turunduse-, tarneahela- ning logistikajuhid.Aeg ja koht: 15.-16. oktoober, hotell Euroopa, Paadi 5Töövahendid: osalejatel võtta kaasa sülearvutid, kasutatav tarkvara MS ExcelLektor: Priit VõhanduKorraldaja: Sensei OÜHind: 13 570 krLisainfo: www.sensei.ee

Kursus logistikule, eksportöörile, importöörileSisu: EL liikmestaatus, muutunud väliskaubandus-, õigus- ja maksukeskkond ning sellest johtuvad muudatused ettevõtte väliskaubandustegevuses. Programmi ülesehitus baseerub tehingupõhisel loogikal. Väliskaubandusoperatsioone, osalistevahelisi sidemeid ja suhteid, lepinguid, kaubadokumente käsitatakse võlaõigusseaduse ja rahvusvaheliste kaubandustavade põhimõtetest lähtudes. Paralleelselt tehinguloogikaga on kasutusel protsessipõhine käsitlusviis.Sihtgrupp: Ekspedeerijad ja logistikud, ekspordi- ja ostujuhid, juristid, eksportöörid-importöörid, finantsistid.Aeg ja koht: 18.09.2008- 20.02. 2009, Sütiste 21, Tallinn ja Kolga mõis; kord kuus kaks õppepäeva loengute, rühmatööde ja arvestustega; kodused ülesanded; lõputöö koostamine ja kaitsmine.Korraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 25 724 krLisainfo: www.emiewt.ee

Sisseostu juhtimine tootmisettevõttesSisu: tootmisettevõte muutuvas ärikeskkonnas; ostujuhtimise põhimõtted ja ülesanded, kontseptsioonid; hanke-ja tootmislogistika; materjalivajadus ja -varud; materjali ladustamine, sisseostmine ja jaotamine; materjalijääkide käsitlemine; transport ja laadimise planeerimine; inimeste juhtimine, probleemide lahendamine.Sihtgrupp: ostujuhid, laojuhatajad, tootmisjuhid.Aeg ja koht: 18.?-19. september, Narva mnt 7, TallinnKorraldaja: Audentes Ariko ASHind: 9912 krLisainfo: www.ariko.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt