Anne Oja • 1. jaanuar 2011 kell 13:46

Swedbank avab kontorid ka pühapäeval

Täna kella 12st rohkem kui pooled pangakontorid lahti teinud Swedbank ootab kliente kontoreisse rahaasju ajama ka pühapäeval.

Eurole üleviimine kulges Swedbankis plaanipäraselt ja täna kell 12-16 oli erakorraliselt lahti 37 pangakontorit 64st, kus tehti peamiselt sularahatehinguid.

Swedbanki jaepanga tegevdirektor Ulla Ilissoni sõnul on kontorite avamine 1. jaanuaril varem eurole üle läinud riikidest traditsiooniks, mis annab inimestele kindlustunnet. „Võtame kõik kliendid kontorivõrgu esimesel europäeval rõõmuga vastu ning kinnitame, et eurode puuduse pärast keegi muretsema ei pea,“ sõnas ta.

"Internetipanga peamised võimalused avanesid klientidele kella kolme ajal öösel, mis on plaanitust märgatavalt varem. Kella 11ks oli alates avamisest internetipanka sisenenud juba üle 21 000 kliendi, “ märkis Illison.

3. kuni 17. jaanuarini külastab pangabuss erigraafiku alusel kõiki tavapäraseid peatusi, kus on võimalik teha tavapäraseid pangatoiminguid ning telleri abiga oma kontole sularaha-kroone kanda.

Detsembrivahetuse käigus vahetati Swedbankis rohkem kui 70 miljoni euro väärtuses kroone. Swedbanki kaaseeljaotuse klientidele väljastati kokku üle 18 miljoni euro, millest rohkem kui 3 miljonit võeti välja kontorite vahendusel.

Hetkel kuum