Nestor: inimesed peaksid saama poliitikas osaleda pidevalt

Kaisa Gabral 04. aprill 2011, 10:02

Riigikogu liige Eiki Nestor loodab, et uus riigikogu jõuab arusaamisele, et inimese saavad ja võiksid poliitikas osaleda mitte ainult valimiste ajal, vaid kogu aeg, kirjutas ERR.

"Ka kogu selle nelja aasta jooksul. See on väga tõsine poliitiline teema, sellepärast et mitte kõik erakonnad võib-olla ei näe heameelega, et erinevate kodanikeühenduste esindajad niivõrd aktiivselt riigikogus käivad. Ma usun, et kui seegi riigikogu tuleb kokku, oleks väga tore, kui aktiivsed ühendused kohe koputavad riigikogu uksele ja ütlevad oma sõna - mis nad soovivad," rääkis Eiki Nestor intervjuus ETV saatele "Terevisioon".

Täna toimub XII Riigikogu avaistung. Uues koosseisus on vaid kaks meest, kes on olnud parlamendis Eesti vabariigi taasiseseisvumisest ehk 1992. aastal taas kokku tulnud riigikogust alates - need on Mart Laar ja Eiki Nestor.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2011, 10:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing