Mait Kraun • 1. märts 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Silvanot võib börsireeglite eiramise eest oodata trahv

Silvano Fashion Grupi pood Milavitsa  Foto: Meeli Küttim

Täna kvartalitulemused teatanud Silvano Fashion Group eiras Tallinna börsi reegleid, sest jäi neljanda kvartali tulemuste teatamisega hiljaks. Selle eest võidakse börsifirmale ka trahvi teha.

„Reglemendi kohaselt peab vahearuanne olema esitatud hiljemalt kahe kuu möödumisel aruandeperioodi lõppemisest,“ rääkis Nasdaq Tallinna kommunikatsiooni- ja turundusjuht Ott Raidla.

Sisuliselt tähendab see, et Silvano oleks pidanud oma tulemused esitama hiljemalt veebruariks. „Aruande esitemise tähtaeg oli eile. Meie järelevalve juht on sellega kursis ja tegeleb teemaga,“ lisas ta.

Silvano väikeaktsionär Indrek Saarma ütles, et tegu pole hea üllatusega. „Eks ta ebameeldiv on. Eriti kui oled arvestanud, et tulemused peavad tulema. Aga kindlasti on seal taga põhjused ja kuna ma sisuga ei ole tutvnud, siis täiendavalt ei tahaks kommenteerida,“ nentis ta.

Raidla rääkis, et börsifirmale kehtestatud nõuete mittetäitmise või mittekohase täitmise korral on börsil õigus nõuda ettevõttelt rikkumise kohta selgitust. „Pärast selgituse saamist on börsil õigus teha ettevõttele hoiatus või nõuda leppetrahvi tasumist.“

Pesutootja Silvano Fashion Group teatas täna oma kvartalitulemused, millest selgus, et ettevõtte neljanda kvartali puhaskasum ulatus 1,67 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 14 protsenti, 2,19 miljoni euroni.

Silvano tulemuste kohta saab pikemalt lugeda siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt