Anu Lill • 8. oktoober 2019 kell 5:34
Börsiuudised
Ainult tellijale

Oracle värbab tuhandeid lisatöötajaid

Oracle plaanib palgata ligi 2000 lisatöötajat, ellu viia agressiivne laienemine rohkematesse asukohtadesse ülemaailma.

2000 pilveteenuste tarkvara arendajat saavad lähiajal tööd Oracle`i uutes andmekeskustes.  Foto: AFP / Scanpix

Laienemine puudutab pilv-andmetöötluskeskuseid, et konkureerida paremini suurimate konkurentidega Amazoni ja Microsoftiga. Töökohad luuakse Oracle'i tarkvaraarenduskeskustesse Seattle'is, San Francisco lahe piirkonnas ja Indias uute andmekeskuste läheduses, ütles Oracle'i pilvesüsteemide üksuse tegevjuht Don Johnson, kes tuli Oracle´sse tööle 2015-ndal aastal peale 7 aastat töötamist Amazoni samalaadses osakonnas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum