Äripäev • 14. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kas üldse on võimalik täielikult (põlev)kiviajast väljuda

(Arvamusfestival 2015)  Foto: Raul Mee

Avame arutelu teemal „Millest toodame elektrit pärast põlevkiviaega?“.

Praegu sõltub Eesti elektritarbija umbes 85% ulatuses põlevkivienergiast. Milline taastuvenergiaallikas on Eestis kõige perspektiivikam? Kas üldse on võimalik täielikult (põlev)kiviajast väljuda ning kui oluline on põhimõte olla energiasõltumatu ehk toota kogu vajaminev elekter ja soojus Eestis? Arutlevad Eesti Taastuvenergia Koja juhataja Rene Tammist, Alexela Energia juhatuse esimees Maria Helbling ja Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooni juht ja Nelja Energia juhatuse esimees Martin Kruus.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt