Äripäev • 12. august 2019 kell 13:00

Eesti riik valib tippjuhte mitmel moel

Taimar Peterkop räägib saates "Lavajutud" sellest, mis eristab tõelisi tippjuhte väga headest juhtidest ja mida on õppida avaliku sektori juhtidelt.  Foto: Urmas Kamdron

Saate "Lavajutud" esimeses pooles räägib ennast mitmes riigiasutuses tõestanud Taimar Peterkop sellest, mis eristab tõelisi tippjuhte väga headest juhtidest ja mida on õppida avaliku sektori juhtidelt.

Ettevõtja ja purjetaja Uku Randmaa kõneleb teises saatepooles sellest, kuidas elu on palju enamat kui tuim Exceli tabelite nühkimine. 56aastane ehitusettevõtja ei astunud kaheksa kuud kordagi kuivale maale ega näinud teisi inimesi – ta osales Golden Globe Race'il, kus purjetajatel tuleb üksi ümber maailma seilata kordagi kaldale astumata.

Ettekanded on salvestatud Pärnu juhtimiskonverentsil.

Moderaator on Meelis Mandel.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum