Turunduse TOP: digiturundajad vallutavad tippe

Digiturundusfirmad on Äripäeva Turunduse TOPi eesotsas.  Foto: Erik Lucatero/unsplash.com
Äripäev • 14 september 2017

Äripäeva värskelt ilmunud Turunduse TOPi kõrgetel kohtadel on digiturundajad.

Äripäeva TOPid on koostatud Äripäeva Infopanga andmete põhjal. TOPi saab osta ka eraldi andmefailina Äripäeva e-poest SIIT.

Ettevõtted seati valdkonna pingeritta kuue näitaja põhjal: 2016. aasta müügitulu; 2016. aasta müügitulu kasv võrreldes 2015. aastaga; 2016. aasta ärikasum; 2016. aasta ärikasumi kasv võrreldes 2015. aastaga; rentaablus ja varade tootlikkus aastal 2016.

Iga näitaja põhjal reastati ettevõtted edetabelitesse, iga koht järjestuses andis kohale vastava arvu punkte. Kuue tabeli punktid liideti. Mida rohkem esikohti, seda kõrgemale koondtabelis ettevõte jõuab.

Äripäeva Turunduse TOPi võitis salapärane Soome noormees.

Hetkel kuum