• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ösel Foods pani eile tööle uue ket?upiliini

  Ösel Foods tootis seni ket?upit oma Saaremaa tsehhis, uued seadmed paigaldati Tartu külje all asuvasse Reolasse, kus asub ka firma peakorter. Saksamaalt ostetud tootmisliin võimaldab peale ket?upi valmistamise toota ja pakkida ka majoneesi, moosi, salatikastmeid ja muid toiduaineid.
  «Nõudlus ket?upi järele oli nii suur, et meile tegi alltöövõttu üks Valio tehas Soomes,» kommenteeris uue tootmisliini vajadust Ösel Foodsi kommertsdirektor Heiki Tuul. Tema sõnul oli Soomest ket?upit osta suhteliselt kallis, kuid turuosa säilitamise nimel oli ettevõte selleks valmis.
  Eelmisel aastal eksportis Ösel Foods kaks miljonit liitrit karastusjooke, samapalju mahlakontsentraate ja 3,5 miljonit kilogrammi ket?upit.
  Ösel Foodsi aktsiakapital on kuus miljonit krooni. Ettevõtte omanikud on Toivo Alt, Tullio Liblik ja Carl-Erik Sundblad. Ösel Foods on 1993. a sügisel Reolasse ostetud tootmiskompleksi tehnoloogilistesse seadmetesse investeerinud 42 mln krooni ja ehitusse 13 mln krooni. Kõik kulud on seni suudetud katta omavahenditest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.