• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riia aktsiabörs püsib tõusulainel

  Aktsiate hinnad Riia börsil jätkasid eile Unibanka juhtimisel kiiret tõusu. Börsi indeks kerkis päevaga 3,04%, 425,22 punktile. Börsi päevakäive oli 279 000 latti (6,87 mln kr). Kuuest ametliku nimekirja aktsiast tõusid neli, üks langes pisut ja ühe hind jäi muutumatuks. Edukaim oli taas Unibanka aktsia, mille hind kerkis erakordselt elavas kauplemises (käive 218 000 latti) 5,3%, 4,0 lati tasemele. Unibanka aktsia võimaliku edaspidise liikumise osas läksid maaklerite arvamused lahku.
  Leedu börs liikus eile põhjanaabri omast tunduvalt rahulikumalt. Elavas kauplemises, kus börsi päevakäive ulatus 1,04 mln litile (3,74 mln kr), tõusis Litin-A indeks 0,74%, 1974,76 punktile. Maaklerite sõnul paistab korrektsioon olevat möödas ja aktsiate hinnad peaksid sel nädalal vaikselt, kuid kindlalt ülespoole liikuma.
  Venemaa kauplemissüsteemi RTS-indeks jätkas vaikset langustrendi -- -0,92 %, 516,23 punktile. Maaklerite sõnul püsb turul praegu välisinvestorite müügisurve. Ostupoolt hoiavad samas üleval enamjaolt kohalikud investord, kelle tähelepanu langeb hetkel peamiselt juhtivatele aktsiatele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiad näitavad täna tugevust
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Töötajaid pole! Ettevõtjad küsivad rohkem välismaalasi ja vaatavad peeglisse
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Probleemid, millega kasvada soovivad e-poed peavad täna tegelema
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.