Remondimehi nõutakse kevaditi

06. mai 1998, 00:00

Ajalehes kuulutav remondimees saab alanud remondi- ja ehitustööde kõrgajal päevas keskmiselt tosin kõnet, kus pakutakse kõikvõimalikku tööd korteri või maja remondist suvila ehituseni välja. Talvel helistasid tööpakkujad remondimehele vaid paar korda nädalas. Nüüd on tal käed-jalad tööd nii täis, et ütleb hilinejatele ära.

Musta tööjõu kuulutused pakuvad tegijaid maalritöödest võtmed-kätte-ehituseni välja. Tööd otsivad terved brigaadid, üksiküritajaid kohtab harva. Traditsiooniline Soovi ja Kuldse Börsi tööotsimiskuulutus algab sõnadega «kaks ehitus- remondimeest» -- üksinda oleks neil raske kõigi töödega hakkama saada.

Äripäev tuletab meelde, et töömehe valik mustalt tööjõuturult tuleb hoolega läbi kaaluda ning tema tausta uurida.

Ridade vahelt pole kunagi võimalik välja lugeda, kas tegu on korraliku tööinimese või vusserdajaga, kellega kokku puutudes tuleb arvestada raha, aja ja energia kaotusega. äp

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing