Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Endla tänava büroopindade rendi-hinnad aasta pärast

  Piirkonnas on palju erineva tasemega rendipindasid. Suurt pakkumist seal praegu ei ole, samuti pole näha ka olulist nõudlust. Kui Endla tänava piirkonda ehitatakse uus korralik büroohoone, siis see leiaks rentnikud juhul, kui lahendatakse parkimisprobleemid. Endla tänav ei ole kuigi oluline büroohoonete piirkond, pigem on tegemist osaga transiitliiklusest (nagu ka näiteks Gonsiori tänav).
  Prognoos: aastaga hinnad ei muutu
  Endla tänava areng on olnud suhteliselt passiivne ja siin on ka omad põhjused -- tänava äärseid krunte ei ole olnud müügis piisavalt; suhteliselt halb liikluskorraldus; palju amortiseerunud hooneid, mis kuuluvad riigiasutustele. Eelmisel aastal valmis vaid üks 100% renoveeritud büroohoone. Kuna bürooruumide tehniline seisukord ja viimistlustase on väga erinev, kõiguvad rendised täna 100--210 kr/m² vahel. Aasta lõikes ei ole näha olulisi muudatusi.
  Prognoos: aastaga hinnad ei muutu
  Summaarne rent, mida rentnik maksab, jääb enam-vähem samaks. Kuna kommunaalkulud suurenevad, siis selle võrra renditulu väheneb. Büroopindsid on turul piisavalt palju selleks, et mitte hoida kindlasti kinni näiteks Endla tänava piirkonnast. Kui on näha, et mujal saab samasuguse büroopinna rentida soodsamatel tingimustel, siis minnakse lihtsalt ära. Loomulikult ei toimu mingeid kiireid muutusi, rentnikud tavaliselt kinnistuvad teatud piirkonda. Piirkondade vahel toimub rentnike suurem liikumine näiteks siis, kui avatakse uus kontor.
  Prognoos: aastaga hinnad kindlasti ei tõuse
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
DelfinGroupi poolaasta mahud kasvasid järsult
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
AS DelfinGroupi esimene poolaasta oli ettevõtte ajaloos edukaim periood laenu väljastamisel ja kasutatud kaupade müügis.
Nelja Eesti juhi teed tippu - kriisiloits, ettemääratus ja õpetaja võimendus
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Värskes Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" võtame kokku kuulajate lemmiksaated ja nopime nendest välja neli põnevat kildu Eesti juhtidelt. Tänases saates saavad sõna Eesti suurima panga Swedbanki juht Olavi Lepp, 2020. aastal Eesti parimaks kooliks valitud Uulu põhikooli juht Egle Rumberg, noorim Tallinna börsi firmade juht ehk Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe ja LHV grupi juht Madis Toomsalu, kes pälvis tänavu tunnustuse parim juht.
Stroomi ranna suplusalalt avastati raske kütteõli reostus
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
25. juunil avastati Stroomi rannas raskekütteõli reostus, mida Päästeamet koos Keskkonnaameti ja Põhja-Tallinna linnaosa valitsusega nüüd kokku kogub, teatas Päästeamet.
Bolt läheb Soomes kolmandale katsele
Eesti tehnoloogiafirma Bolt üritab taas löögile pääseda Soome turul, kust on juba kaks korda ära tuldud, vahendab Helsingin Sanomat.
Eesti tehnoloogiafirma Bolt üritab taas löögile pääseda Soome turul, kust on juba kaks korda ära tuldud, vahendab Helsingin Sanomat.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.