• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna linnapea õigustab linnafirma autoostu

  Üks Tallinna Teede tundmatuks jääda soovinud töötaja ütles, et miljoni krooni eest saaks remontida 1,5 kilomeetrit Tallinna auklikke teid.
  Lepp, kes on ühtlasi Tallinna Teede nõukogu esimees, ütles, et ettevõtte juhatus ostis ametiautoks luksusliku Chrysler 300M 368 000 krooni eest.
  Nõukogu oli seadnud juhatusele autode soetamise piirmääraks 300 000 krooni. Seega ületasid ettevõtte juhid endale autosid ostes lubatut ligi 70 000 krooniga. Firma peab selle raha Lepa sõnul linnaeelarvesse tagasi kandma.
  Teise luksusauto ostmisega ettevõte Lepa sõnul juhiseid ei rikkunud, sest osa raha tuli eelmise ametiauto, 1990. aasta Audi 80 müügist.
  Tallinna Teede töötaja kinnitas, et ettevõtte mõlemal juhil on Audi 100 ja neid pole keegi maha müünud. Ta lisas veel, et Tallinna Teed on tänavate remondi asemel katnud oma kontorihoone kalleima võimaliku seinakattematerjaliga, samuti omavad ettevõtte juhid luksuslikke maju, mida linnale kuluva firma palgaga ilmselt lubada ei saaks.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.