11. mai 1999 kell 22:00

Pindi-poisid -- pankrotimeistrid ringreisil

Maapanga ja Hüvitusfondi afääridega tuntuks saanud Pindi-poisid Ain Kelus, Anti Aho, Andres Lõhmus ja Kalle Pilt on riigi pika ninaga jätnud ja mitu miljonit on taas haihtunud. Nende kasutatav kantimisskeem on lihtne: kõigepealt erastati Valga õmblusettevõte, erastamisagentuurile jäeti raha maksmata ja võeti Ühispangast laen peale. Ettevõte sattus makseraskustesse ja selle vara müüdi poolmuidu maha, ostjaks erastajate endi firma. Too firma müüs vara Sangarile. Nii said Pindi-poisid sentigi omamata firmast raha kätte, ajades lõpuks õmblusfirma pankrotti. Tallinnas, Toilas ja Valgas on poisid oma töö lõpetanud. Nüüd on nad oma ringreisil Eestis järjega Otepääle jõudnud ja edendavad sealse autoremonditehase tegevust.

Hetkel kuum