Luuremängud Eesti moodi

05. märts 2001, 00:00

Eesti välisluure juhiks sai Tarmo Türkson, teatas reedel kaitseministeeriumi pressiteenistus lakooniliselt. Türksoni senise karjääri ja elukäigu kohta põhjalikumat infot ei väljastatud. Jäi mulje, et ministeerium kardab, et äkki loeb mõni välisriigi luuraja Eesti ajalehti ning oh häda, saab teada Türksoni CV. Selline kartus tundub naljakas, sest tõenäoliselt on välisriikidel meie uue luurejuhi kohta taustainfo juba ammu olemas. Salastamise põhjus võib olla hoopis Türksoni PR-kampaania käivitamine ? salastamisega üritatakse mehe vastu ajakirjanikes huvi tekitada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing