TELE2 ja Uninet Eesti Telefoni hindade vastu

ÄP Online 22. märts 2001, 00:00

ASi Uninet teleteenuste direktor Ardi Aolaid ütles, et on siiski näha, et Eesti Telefon on aru saanud läbirääkimiste vajadusest ning on asunud otsima kompromisse. ?Väljapakutud lahendustega ei kiirusta Uninet nõustuma ? vaatame, mida toob homne päev,? märkis Aolaid.

?Usun sajaprotsendiliselt, et 1. aprill ei too kaasa tarbijaid ja operaatoreid diskrimineerivaid hindu.?

TELE2 juhatuse esimees Ivar Lukk ütles, et kuigi eilsel kohtumisel ET lubas, et ei kehtesta diskrimineerivaid tariife teiste operaatorite võrku helistamisel, on teada antud sidumistariifide näol tegemist sama pakkumisega, mille Eesti Telefon edastas operaatoritele eelmisel reedel.

?ET poolt väljapakutud võrkude vastastikuse sidumise tariifid ei vasta seaduses ette nähtud tingimustele ning operaatorid ei saa neid tingimusi aktsepteerida. Väljapakutud sidumishinnad on isegi kuni 75 kõrgemad, kui seaduses ette nähtud,? kinnitas Lukk.

Eesti Telefon avaldas eile lootust, et alates 1. aprillist saavad tema kliendid helistada teiste operaatorite võrkudesse umbes samade hindadega, kui on ET võrgusisese kõne hind.

ET pressiesindaja Anu Vahtra sõnul langetas Eesti Telefon sidumishindu, ühtlustades sideameti soovitusel lõppkliendi ja sidumishindade kuluarvestuse metoodikat.

?Sidumishindadeks on 18 senti riiklikul tasandil ja 14 senti regionaalsel tasandil. Regionaalne tasand ja kohalik tasand on Eesti Telefoni võrgus üks,? ütles Vahtra.

?Samadel tingimustel sõlmitud telekommunikatsioonivõrkude sidumise hinnad on ühtsed kõikidele Eesti Telefoniga sidumislepinguid sõlmivatele operaatoritele ega erista kõne- ja internetiteenust,? lisas Vahtra.

?Kehtivate sidumislepingute muutmislepingud loodab Eesti Telefon allkirjastada lähinädalate jooksul.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing