Datel hiilgab põhjalikkusega

ÄP 04. aprill 2001, 00:00


www.datel.ee

Kui on plaanis uuendada kontorisisustust, tasub külastada ASi Datel kodulehekülge. Lehekülje ?büroosisustuse? alajaotus pakub lisaks mööblile ka seifide, vaheseinte ja sisekujundusvõimalustega tutvumist. Tegemist on väga põhjaliku leheküljega ? seda sirvides saab kindlasti teha ka juba mõned ostuotsustused, salongi sisse astumata.

Soome mööblitootja Martela mööblikollektsioonist on leheküljel pildid ja tutvustus nii büroolaudade, kappide/riiulite kui vaheseinte kohta. Tutvustus on põhjalik, kattes nii kasutatud materjalivalikut ja värve kui pakkudes erinevaid toodete kasutamisvõimalusi.

Eriti tänuväärne on võimalus tutvuda mööblivalikuga ka hindade kaupa. Selleks tuleb end klikata Martela mööblinäidiste galeriise, kus on erinevaid komplekte võimalik valida järgmistes hinnavahemikes: kuni 30 000 krooni, 40 000 krooni, 50 000 krooni ja üle 50 000 krooni. Sellist hindade kaupa grupeerimise võimalust ei ole teiste suuremate mööblifirmade kodulehekülgedel pakutud.

Alajaotuses ?sisekujundus? saab näha Datelis ametis olevate ja olnud sisekujundajate mõnede tööde fotosid. Üleval on ka pikem loetelu teostatud huvitavamatest sisekujundusprojektidest.

Veel huvitavamaks teeks sisekujunduse alajaotuse teostatud sisekujundusprojektide täpsem tutvustus ? miks mõni büroo kujundati just nii ja mitte teisti, milliseid materjale kasutati ja mis see kõik maksma läks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing