Ehitusmaailm jagas taas stipendiume

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Tallinna Kunstiülikooli Restaureerimiskooli magistrand Mati Raal pälvis suurima, 15 000 krooni suuruse stipendiumi aastatepikkuse antiikmööblialase uurimistöö ja restaureerimistegevuse eest.

Eesti Põllumajandusülikooli magistrand Priit Lõhmus aga pälvis 10 000 krooni suuruse stipendiumi kodumaise ökoloogilise ehitusmaterjali ? kergsavi ? omaduste uurimisest koostatud magistritöö eest. Lisaks neile saavad sel kevadel stipendiumi veel neli tudengit ja magistrandi erinevatest kõrgkoolidest.

Ehitusmaailma stipendiumiprogrammi näol on tegemist ühe suurema eraalgatusliku tehnikaerialade tudengitele mõeldud stipendiumiprogrammiga Eestis. Koos eelmise aasta stipendiaatidega on stipendiumi saanud kokku 21 tudengit Tallinna Tehnikaülikoolist, Eesti Kunstiakadeemiast, Eesti Põllumajandusülikoolist ja Tallinna Tehnikakõrgkoolist. Kolme semestri jooksul välja antud stipendiumite kogusumma on 172 500 krooni.

Soome Kesko kontserni kuuluv Ehitusmaailm on Eesti suurim ehitusmaterjalide müüja. Ehitusmaailmale kuulub Eestis neli kauplust Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Ettevõtte 2000. aasta auditeeritud netokäive Eestis oli 613,5 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing