Pangakontorit tasub vältida

15. juuni 2001, 00:00

Ülekanne kontoris maksab sõltuvalt pangast 6?12 krooni, kuid interneti kaudu maksmine suuremates pankades 3 krooni, teistes on see hoopis tasuta. Kõige mugavam ja sageli ka soodsam võimalus arveid maksta on püsi- või otsekorraldusega. Püsikorraldusega saab maksta kindlasummalisi arveid kindlale saajale (nt laen, liising, ajalehetellimus). Püsikorralduslepingu sõlmimise eest enamik panku tasu ei võta, ülekanne maksab sõltuvalt pangast 2?4 krooni. Hansa- ja Ühispangas saab püsikorralduslepingut sõlmida ka elektrooniliselt. Otsekorralduslepingu alusel on võimalik ka muutuva summaga regulaarseid arveid maksta nii, et ise midagi tegema ei pea (nt elekter, gaas, kindlustus jm). Võimalus eeldab, et pank oleks saajaga vastava lepingu sõlminud. Otsekorraldusega tehtavad ülekanded on tasuta. Hansa- ja Ühispangas on otsekorralduslepingut võimalik sõlmida ka elektrooniliselt.

Tavahinnakirjast soodsamalt saavad kontoris tehtavaid pangateenuseid kasutada noored ja eakad pangakliendid. Ühispank pakub soodustusi ka oma Saldo klubi klientidele, kes on aktiivselt arveldavad isikud.

Vt. ka tabelit: Arveldusvõimaluste hinnavõrdlus

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing