Püsitasu eest korda majasisesed võrgud

23. oktoober 2001, 00:00

Korteriühistud nõuavad 20kroonise elektri püsitasu kehtestamise eest ka majasiseste elektrivõrkude hooldamist. Õigustatud nõudmine. On ju Eesti Energia põhjendanud püsitasu kehtestamist just elektrivõrkude korrashoiu vajadusega. Kas majasisene installatsioon polegi elektrivõrk?

Valdavalt nõukogude ajal ehitatud majades on kõik samas seisukorras nagu nende valmimise ajal. Veel funktsioneerib, aga kui kaua? Kalli tariifi ja püsitasuga koormatud tarbijal on kohustus muretseda ainult selle elektrivõrgu osa eest, mis jääb tema voolumõõtjast toa poole.

Muidu võiks nõuda ükskõik milliselt ostjalt püsitasu ka nt kassaaparaadi korrashoiu eest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing