• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pühad muudavad ajagraafikuid

  ASi Tallinna Lennujaam andmetel jääb enim lende ära ajavahemikus 24.?26. detsember ja 31. detsember ? 1. jaanuar, kuid muudatusi on tehtud ja tehakse ka jooksvates lennuaegades (vt tabel). Samas muutuvad ka lennujaama lahtiolekuajad, kuid infot selle kohta saab Tallinna lennujaama terminali direktori Mati Sillaku sõnul alates järgmisest nädalast.
  Laevafirmadest teeb enim muutusi oma reisigraafikutes Tallink, laevade sõiduplaanid muutuvad firmal pea iga päev. Püsiv graafik taastub alles pärast aastavahetust.
  Uue aasta algul läheb puhkama Silja Line?i kiirlaev SuperSeaCatFour ja tagasi liiklusesse tuleb märtsi lõpus-aprilli alguses. Firma laev Finnjet on 23.12.?26.12. jõulukruiisil Riiga. Pärast seda sõidab see laev tavalise graafiku järgi, uuest aastast jääb aga ainukesena Silja Line?i laevadest Tallinna ja Helsingi vahelisse liiklusesse, lisas Merilin Ednashevski Silja Line ASist.
  Jõulukuul on Tallinn-Helsingi liinilt ära veel Eckerö Line?i Nordlandia, mis ei sõida 24.?26. detsembrini. Hiljem liikleb see laev tavalise graafiku järgi.
  Kui välismaale sõitjad peavad arvestama muudatustega, siis ASi Saaremaa Laevakompanii infojuht Anne Saare sõnul mandri ja Saaremaa ning mandri ja Hiiumaa vahelises laevaliikluses pühade pärast muudatusi plaanis pole. ?Laevad sõidavad pühapäevaste graafikute järgi,? selgitas Saar. Kui broneeringuid peaks ühe laeva jaoks liiga palju tehtama, pannakse liinile lisalaev. See selgub jooksvalt, praegu selleks Saare ütlust mööda vajadust pole.
  Piletihindu ega terminalide lahtiolekuaegu laevafirmad ei muuda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.