Pühad muudavad ajagraafikuid

Rivo Sarapik 18. detsember 2001, 00:00

ASi Tallinna Lennujaam andmetel jääb enim lende ära ajavahemikus 24.?26. detsember ja 31. detsember ? 1. jaanuar, kuid muudatusi on tehtud ja tehakse ka jooksvates lennuaegades (vt tabel). Samas muutuvad ka lennujaama lahtiolekuajad, kuid infot selle kohta saab Tallinna lennujaama terminali direktori Mati Sillaku sõnul alates järgmisest nädalast.

Laevafirmadest teeb enim muutusi oma reisigraafikutes Tallink, laevade sõiduplaanid muutuvad firmal pea iga päev. Püsiv graafik taastub alles pärast aastavahetust.

Uue aasta algul läheb puhkama Silja Line?i kiirlaev SuperSeaCatFour ja tagasi liiklusesse tuleb märtsi lõpus-aprilli alguses. Firma laev Finnjet on 23.12.?26.12. jõulukruiisil Riiga. Pärast seda sõidab see laev tavalise graafiku järgi, uuest aastast jääb aga ainukesena Silja Line?i laevadest Tallinna ja Helsingi vahelisse liiklusesse, lisas Merilin Ednashevski Silja Line ASist.

Jõulukuul on Tallinn-Helsingi liinilt ära veel Eckerö Line?i Nordlandia, mis ei sõida 24.?26. detsembrini. Hiljem liikleb see laev tavalise graafiku järgi.

Kui välismaale sõitjad peavad arvestama muudatustega, siis ASi Saaremaa Laevakompanii infojuht Anne Saare sõnul mandri ja Saaremaa ning mandri ja Hiiumaa vahelises laevaliikluses pühade pärast muudatusi plaanis pole. ?Laevad sõidavad pühapäevaste graafikute järgi,? selgitas Saar. Kui broneeringuid peaks ühe laeva jaoks liiga palju tehtama, pannakse liinile lisalaev. See selgub jooksvalt, praegu selleks Saare ütlust mööda vajadust pole.

Piletihindu ega terminalide lahtiolekuaegu laevafirmad ei muuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing