• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Käo: NRG tehingu finantseerimise skeem ei tööta

  Laenulepingu nurjumisel tuleb alustada NRGga uusi läbirääkimisi erastamistehingu põhitingimuste osas, ütles Eesti Energia nõukogu esimees Jüri Käo.

  ?Praegu näen, et tehingu senine projektipõhine finantseerimise skeem ei tööta,? lausus Käo. ?Pankadega esialgselt sõlmitud memorandum oli meile soodne, kuid nüüd on pangad asunud esitama täiendavaid tingimusi, mida ma kommenteerida ei soovi.?
  Eesti Energia suudab NRGga pooleli oleva tehingu ebaõnnestumisel ise etapiviisiliselt finantseerida Narva Elektrijaamade renoveerimist, kinnitas Käo. Praegu on Eesti Energia korraldusel pooleli 1. energiabloki renoveerimistööd ning 2. energiabloki renoveerimise finantseerimine on Käo sõnul võimalik korraldada Eesti Energia poolt. ?Elektrijaamade aktsiate erastamine on omaniku ehk riigi küsimus, mis ei kuulu ettevõtte nõukogu pädevusse,? lausus ta.
  ?Arvan, et olukord elektrijaamade aktsiate erastamisel NRG-le pole praegu traagiline,? lisas Käo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
FEB ostab väiksema konkurendi
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB ostab taanlastelt samas valdkonnas tegutseva ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB ostab taanlastelt samas valdkonnas tegutseva ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.