• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Põhjala börsinimekirjad kuivavad kokku

  Põhjala börsinimekirjad jäävad järjest lühemaks, kuna nimekirjadest lahkujaid on rohkem kui tulijaid.

  Äsja kirjutas Dagens Industri ravimikontserni Pharmacia plaanist detsembrist Stockholmi börsilt lahkuda. Kokku on Stockholmi börsilt tänavu lahkunud 14 firmat, juurde on tulnud kaheksa ? neist põhinimekirja pooled. Sellega on Stockholmi börsil noteeritud 278 Rootsi ja 21 välismaist ettevõtet, kirjutab ülevaate teinud Taani majandusleht Börsen.
  Kõige halvemini on läinud Kopenhaageni börsil, kust sel aastal on lahkunud 16 firmat ning lisandunud pole ühtegi uut. Sellega on Kopenhaageni börsil noteeritud 193 firmat. Läinud aastal lahkus börsilt 23 firmat, juurde tuli viis uut.
  Soomes on Helsingi börsilt lahkunud kuus firmat, lisandunud on üks. Oslos on lahkunud 14 firmat ning juurde tulnud viis firmat
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.