30. oktoober 2003 kell 22:00

Oh, Sheryl!

Rokikuninganna parimad palad on paremad, kui mäletate.

Sheryl Crow? kümme aastat tagasi ilmunud esikplaat oli hetkega klassika staatuses.Tema Ameerika traditsioonilisest rokist läbiimbunud laulud domineerisid edetabelites ja tunnustust täiendasid tähtsad muusikaauhinnad.

Grammysid saavad praegu juba teised tegijad ja muusikataevas säravad eredamad tähed. Kuid tolle kollektsiooni esimesest sekundist viimaseni on siin puhas rokiajalugu, mis oma ajatuses on sama stiilne kui albumi kujundus (muide, üks aasta paremaid). Ja kõik need laulud annavad tema elust parema ülevaate kui ülipõhjalikud muusikaentsüklopeediad. Enamgi veel ? need annavad võimsad mälupildid ka kuulaja omast. Olgu see ekstaatiline peohetk või nukraim tunne üldse, siin on kõik kõrvuti või kordamööda.

Siinkohal tahan tänada kohalikku ansamblit Members Only ja nende lauljatari Marioni, kelle kontsertidel esitatud Crow? cover?id olid aasta ühed eredamad muusikaelamused. Tänu neile taasavastasin kõigi aegade ühe parema laulja ning laulukirjutaja.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum