• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia aktsia sai SEB pangalt ostusoovituse

  SEB panga analüütik Ingmar Lehmann soovitab oma värskes analüüsis Nokia aktsiat osta.

  SEB eile avaldatud analüüsis seisab, et ettevõte arvestab sellega, et 25% mobiiltelefoni omanikest soetab endale veel sellel aastal uue telefoni. Seega tõuseb nende klientide määr, kes tahavad vana mudelit uue vastu vahetada. Lisaks kinnitas Nokia oktoobri keskel antud prognoosi neljandaks kvartaliks, mille kohaselt on mobiiltelefonide üksuse käive mullusega samal tasemel või veidi suurem.
  Nokia võrguseadmete üksuse käive peaks neljandas kvartalis olema 1,4 miljardit eurot. Kasumiks aktsia kohta ootab kontsern 0,21 kuni 0,23 senti. Kogu maailma mobiiltelefonide müügimahuks prognoosis firma 460 miljonit telefoni. Tuleval aastal peaks müük kasvama 10% võrra. Sealjuures peaks Nokia kasvama kiiremini kui turg.
  Nokia uus multimeediaüksus peaks kasumiläveni jõudma tuleva aasta neljandas kvartalis, ärilahenduste üksus 2005. aastal.
  Nokia tahab oma turuosa CDMA mobiiltelefonide osas suurendada. Et seda saavutada, tahab firma suurendada kallimate mobiiltelefonide osakaalu oma portfoolios. Sel aastal on Nokia oma turuosa CDMA-segmendis juba kahekordistanud.SEB analüütik kinnitas oma senist Nokia aktsia hinnasihti, mis on 18 eurot ning soovitab Nokia aktsiat osta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Disney maksis F1 ülekannete eest 15 korda rohkem
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Nike väljub täielikult Venemaalt
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
Rootsis läheb kinnisvara odavamaks
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.