ÄP fototoimetus • 11. detsember 2003 kell 22:00

Tallinna vanalinnas saab virtuaalselt ringi kolada

Kui tippida mõnesse otsingumootorisse sõna Tallinn, siis esimese paari seas satub ka vastuste hulka Digital Tallinn. Mõnikord on see lausa linnavalitsuse kodulehe ees, edestades ka Tallinna turismiinfo ametlikke lehekülgi. Hobi korras oma vahenditest tehtud koduleht tutvustab Tallinna väliskülalistele atraktiivsel moel: vanalinnast on tehtud panoraamfotod, mida vaadates saab turist ka kodus olles justnagu seista Tallinna vanalinnas.

Vanalinna kaardil võib otsida turismiobjekte ja siis näidatakse, millist teed pidi sinna jalutada.

?Internetist saabuvad mulle pidevalt küsimused Tallinna kohta,? räägib Bodrov. ?Näiteks küsitakse, kas siin on kogu aeg talv. Kuid pildid tegin ma ühel talvisel päeval ja nii on nad jäänud.?

Bodrovi arvates aitab lehekülg reklaamida firmat ja oskusi, teinekord tellitakse ka teistesse riikidesse sarnaseid teenuseid. Näiteks küsiti Bodrovilt, kas ta ei teeks samasuguse virtuaalse jalutuskäigu lehekülje Itaalia tähtsatele vaatamisväärsustele.

Autor: ÄP

Hetkel kuum