Millal te viimati naersite?

Christel Karits 03. september 2004, 00:00

Komöödial näeb nii juba tuntud ja armastatud naljatükke, nagu näiteks Linnateatri ?Palju õnne argipäevaks? ja rakverelaste ?Täismäng?, kui ka täitsa uut etendust. 10. septembril on Lutsu Teatrimajas Andrus Kiviräki näidendi ?Aabitsa kukk? esietendus.

Peakorraldaja Margus Kasterpalu sõnul on festivali eesmärk pidada pidupäeva ja see toimib filtrina, mis näitab parimat. Samas näeb festivalikülastaja valitud lavastusi teises võtmes, sellistena, nagu nad reaetendustel ei ole. Kõikidele etenduvatele tükkidele on leitud või külge poogitud vimka ? näiteks Linnateatri ?Palju õnne argipäevaks? mängitakse maha nii, et muidu rolli dubleerivad Peeter Tammearu ja Marko Matvere on korraga laval. Võtavad vaheldumisi teineteiselt teksti üle. ?Nali on individuaalne asi,? ütleb Kasterpalu, selleks, et kindlalt naerda saada, tuleks kõik etendused ära vaadata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing