Maardu linn muutub noorte hulgas populaarseks

Olga Fjodorova 11. september 2006, 00:00

Maardu on olnud Tallinna eeslinnadest kõige kahtlasema mainega ning peamiselt venekeelse elanikkonnaga asum.

Tegelikkuses on Maardu kiiresti arenev ja kõrge perspektiiviga linn, kus heal tasemel infrastruktuur, merelähedus, puhtus ning rohelus on kadedust tekitavad. Muljetavaldav on seegi, et Maardu muutub üha populaarsemaks just noorte seas.

Maardu linn on läbi teinud suure arengu. Viimasel ajal võib täheldada linna heakorrastumist, mitmed elamud on renoveeritud, tõusnud on üldine turvalisus. Need faktorid aitavad seni suhteliselt madalalt hinnatud elurajooni mainest vabaneda.

Võrreldes Lasnamäe korterite hindadega on Maardu korterid ca 100 000 krooni odavamad. Selle aasta esimesel poolel oli märgata Maardu korterite hinnakasvu, mis ulatus kohati Lasnamäe korterite hinnatasemele. Selline hüppeline hinnakasv oli tingitud sellest, et Maardu korteriturul napib häid müügipakkumisi ning nõudlus ületab pakkumist.

Samuti on ka arendustegevus Maardu kinnisvaraturule jõudnud ning seal edukalt arenenud. Maardusse on kerkimas kolm uut korterelamut, nendest kaks Orumetsa ja üks Ringi tänavale, mis aitavad kaasa linna arengule, suurendavad üldist heakorda ning annavad kindlat alust pidada Maardu elamuasemeturgu jätkuvalt perspektiivseks.

Orumetsa 5 asuvas korterelamus on uued korterid müügis keskmise hinnaga 22 000 kr/m2.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing