Inimesed on inertsed

Enn Heinsoo 15. august 2007, 00:00

Kui olete kunagi käinud mõnel uuenduslikul koolitusel, kogesite tõenäoliselt konflikti harjumuste ja uue vahel.

Tõenäoliselt minnakse sellisel koolitusel sügavale ja puudutatakse inimese paradigmade intiimsemaid külgi. Ja kui on hea koolitaja, siis saadaksegi esimesel päeval kõik ennast avama, äratatakse soov ennast muuta ja pannakse oma elu ka kõrvalt vaatama. Kõik kõlab toredalt, kuid juba esimesel õhtul on koju minnes "pohmakas", kuna tuleb asuda uuesti oma eluga tegelema. Pohmakas süveneb iga koolituspäevaga ning hiljem võib olla ebamugav õpitut rakendada, kuna kõik kuuldu on küll ilus, kuid liiga kontrastne päriseluga.

Mida me sellest õpime? Ehk ei maksa uutest ideedest liiga hoogu minna, pigem võiks neid vaikselt oma maailmavaatesse sulan-dada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing