Christel Karits • 17. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tanel Padar & The Sun veab õhukitarri meistrivõistlusi

Õhukitarri võistluste eestvedajaks on ansambel Tanel Padar & The Sun, kes samas esitleb oma esimest täispikka inglisekeelset albumit "Here Comes The Sun".

"Meil on väga hea meel, et see ala on Eestis nii palju populaarsust kogunud. Tegemist on väga lõbusa ettevõtmisega, millest ei puudu tõsine rebimine. Osavõtt rahvusvahelise tasemega sündmusest peaks olema piisavaks motivatsiooniks Eesti õhukitarriharrastajatele, et näidata end parimast küljest. Ansambel The Sun omab ametlikku Air Guitar World Championshipi litsentsi ning õhukitarri Eesti meister esindab koduvabariiki 21. augustil toimuval MMil Oulus," ütles ansambli Tanel Padar & The Sun bassimees Danel Pandre.

Vahepalaks õhukitarrismile esineb saatesarjas "Kaks Takti Ette" finalist ning praegu oma edukat soolokarjääri alustanud Mihkel Ratt. Üritus Rock Cafés päädib Tanel Padar & The Sun esinemisega. Võitjat ootab lisaks peaauhinnale tuliuus Yamaha kitarr firmalt Stanford Music ning osavõtjaid auhinnad Jägermeistrilt, Rabarockilt ning ansamblilt Tanel Padar & The Sun.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt