Pärnu ärimees Elmar Lepp sattus inkassofirma huviorbiiti

Hille Tressum 08. mai 2008, 00:00

"Ma ei ole sellega kursis, kes Lepa Kaubakeskuse OÜ-lt inkasso teel raha nõuab ja kui suurest summast jutt on. Ma ei ole ise selle teemaga tegelenud, olen rohkem omaniku rollis," rääkis Lepp, kellel on veel kaks muret kaelas.

Lisaks sellele, et Lepa ja Hans H. Luige veetorni projekt on muinsuskaitseameti vastuseisu tõttu seisma jäänud, pistab ärimees rinda väikeehitajaga, kes lubatud ajaks ehitustöödega valmis ei saanud ning ehituse maksumust 6 miljoni krooni võrra kergitas.

"Tegemist on uue ehitusega Pärnus. Ehitusfirma, mille erakonnakaaslase soovitusel palkasin, on aga töödega viivitanud ning esmasest kokkulepitud hinnast juba 6 miljoni võrra üle läinud. Nüüd ei jää mul muud üle, kui hakata vaatama, mida maha müüa. Mul on linnas mitu magusat kinnistut, mida sõpradele juba pakkunud olen. Avalikult ma oma kinnistuid müüma ei ole hakanud ega kavatsegi," rääkis ärimees kuhjuma hakanud probleemidest.

Lepa sõnul on veetorni kohale 9korruselist hoonet projekteeriv arhitektuuribüroo seda kahe kuu asemel teinud juba kaks aastat ja ta on selle tõttu saanud palju kahju. "Arvestasin sellega, et projekt ei viibi, ning müüsin juba projekteerimiskäigus olevasse majja pindu, mille eest olin sunnitud tagasi maksma 500 000 krooni suuruse summa. Juunis peaks uus detailprojekt minema linnavolikokku arutamisele," rääkis Lepp. Ehitus asub 2000 m2 maalapil ning läheb maksma 30 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing